FirstTactical

First Tactical™ begon met het doel om kleding en uitrusting van wereldklasse voor u te maken; professionals op het gebied van openbare veiligheid. Voortdurend de gecombineerde ervaring gebruiken om betere en innovatievere manieren te vinden om de producten te verbeteren in de hoop uw leven gemakkelijker te maken

First Tactical™ maakt functionele uitrusting voor professionals. Geleid door de principes van innovatie en betrouwbaarheid, werkt First Tactical uit de eerste hand met gebruikers uit de echte wereld om duurzame producten te creëren die voldoen aan de behoeften van openbare veiligheid.

Een proces om te garanderen dat de dingen goed worden gedaan

Bij First Tactical is het proces eenvoudig: we LUISTEREN naar de behoeften van onze klanten, ONWIKKELEN producten met geavanceerde materialen, vragen de echte operators om PRAKTIJKTESTEN in de meest veeleisende situaties te doen en LEVEREN producten van topkwaliteit toe tegen prijzen die ongezien zijn in de branche.

Luisteren

We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten grondig door regelmatig productontwikkelingssessies te organiseren met echte operators- wetshandhaving, brandweerlieden en medisch noodpersoneel.

Ontwikkelen

Ons ontwerpproces vereist innovatieve functies en met de hand geselecteerde, geavanceerde materialen om gewone uitrusting om te vormen tot een hulpmiddel voor professionals.

Praktijktesten

Alle FirstTactical producten worden op de proef gesteld en in de meest veeleisende omstandigheden en situaties in de echte wereld getest. Aanpassingen en verbeteringen worden aangebracht op basis van feedback van operators in het veld.

Leveren

Na luisteren, ontwikkelen en praktijktesten leveren we producten van topkwaliteit aan onze eindgebruiker tegen een prijs die ongezien is in de tactische markt.

our-story-stage4_a691b5a7-b4bc-464f-8e69-5eeabe54e8b6_1080x
our-story-stage3_8d7d82a2-0493-4c50-96e9-74a23dd5660d_1080x
our-story-stage2_9dc96fbd-c9a7-461a-8230-3e2c1a775d6a_1080x
First-tactical_gallery3