over ons specialisten...

Mission Statement

Tactische en Specialistische uitrusting & apparatuur bieden aan wetshandhaving- en militaire klanten over de hele wereld.

Het team van GATE Specialties streeft naar een betrouwbare, betaalbare one-stop-shop-oplossing voor alle Politie, Douane, Brandweer, Defensie en aanverwante instanties en professionals. GATE Specialties geeft informatie, advies en training over actuele en opkomende onderwerpen in de Europese markt.

.

Kennis en expertise

De oprichter en eigenaar van GATE Specialties heeft ervaring in hulpdiensten en ondersteuningseenheden voor de (rijks)overheid. Sinds 2009 heeft bijna iedereen in het team een order- en rechtshandhaving. We zijn in staat om buitengewone productexpertise te bieden, de behoeften van elke klant te begrijpen en met passie te werken in de markten die we bedienen.

Kwaliteit

We streven ernaar om de meest innovatieve producten ter wereld te leveren! GATE Specialties werkt samen met alleen de meest gerenommeerde leveranciers met de hoogste productkwaliteit en -standaarden. Onze aanhoudende drive betekent dat onze klanten de beste producten en service krijgen die er zijn.