patches, emblemen pins en coins

Bij GATE Specialties creeren we uitzonderlijke kwaliteit geborduurde patches die gebruikt kunnen worden in een verscheidenheid van toepassingen. We hebben patches voor organisaties, overheden, militaire en Politie eenheden. De geborduurde patches die we creëren zijn gemaakt met eerste klas vakmanschap, maar zijn nog steeds betaalbaar. Zelfs wanneer u nog geen logo heeft, kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van dit logo naar uw eigen wens!

Patches worden gebruikt voor veel verschillende doelen. Elke patch heeft een verhaal te vertellen. Ze zijn ontworpen om een statement neer te zetten over wie we zijn, waar we zijn geweest, waar we een deel van zijn of wat we hebben bereikt. Wij van GATE Specialties geloven dat een patch de middelen geeft om zich te onderscheiden van het conventionele. Ze symboliseren vertrouwen, trots en karakter. Ook de immer populaire Challenge Coins and lapel pins kunt u bij ons laten maken.

Onze producten zijn speciaal gemaakt voor uw individuele behoefte. Het is niet nodig om professioneel artwork in te sturen. Stuur ons uw schets, briefpapier, visitekaartje, afbeelding of sample geborduurd patch. Omdat wij geen gebruik maken van dure geavanceerde art design software, is uw vindingrijkheid een essentieel onderdeel van onze ontwikkelingsproces. Dit geeft u de kans om zo creatief als u wilt, of wij kunnen u helpen met het creatieve denken voor deze ontwikkeling. Zodat u de perfecte patch bedenkt en ontwikkeld die de spirit van het evenement of gelegenheid eer aan doet. Onze Patches zijn de perfecte accessoire voor elk uniform, of zal respectvol uw prestatie eren.

U kunt kiezen uit praktisch elke vorm, grootte of kleur. De rand van de patch kan worden afgewerkt met een omgenaaide rand (Merrowed Edge) of een met laser gesneden rand. De achterkant van de patches zijn standaard afgewerkt met een zelfklevende (bij verhitting) laag die kan worden gestreken op kleding etc. Indien deze laag niet verwarmd word, dient deze laag als extra versterking. U kunt ook kiezen voor een Velcro achterkant. De Pins en Coins zijn in alle soorten en maten te vervaardigen. Vraag ons naar de mogelijkheden, deze zijn eindeloos!

Na uw bestellingsbevestiging produceren wij een monster en sturen wij u binnen 7 werkdagen een foto van uw eigen patch ter goedkeuring. Pas nadat u uw pre-productie sample patch goed heeft gekeurd zullen we verder gaan met de productie van de totale bestelling. Die vervolgens zal worden geleverd binnen 14 dagen!

bshield
bshield2

Wij leveren ook of rubberen patches.
Geweven patches zijn ideaal voor het ontwerpen die niet nauwkeurig kunnen worden geborduurd en als zeer fijne letters essentieel zijn voor het ontwerp. Een geweven embleem is daarom zeer geschikt voor gedetailleerde afbeeldingen. Deze geweven patches zijn voor 100% gedekt met draad,zonder doek achtergrond. Hierdoor krijgen ze een zeer luxe uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste vorm. Net zoals geborduurde patches, is de rand van het embleem standaard afgewerkt door middel van een omgestikte rand. En tevens is een laser gesneden rand mogelijk De rubber emblemen kunnen in elke vorm en kleur gemaakt worden. Bij de productie van rubber emblemen worden volle kleuren gebruikt. De emblemen kunnen gemaakt worden in een 2D uitvoering of in een 3D uitvoering. De emblemen zijn standaard afgewerkt met een naaigooit wat het gemakkelijk maakt de emblemen te bevestigen. Daarnaast is het mogelijk de emblemen aan de achterzijde te voorzien van een zelfklevende stickerlaag.

Onze diensten omvatten…

  • Artwork & Design.
  • Levering in 21 werkdagen of minder na goedkeuring van de fotoproef
  • Kwaliteit & Vakmanschap 100% gegarandeerd.
  • Een hoog aantal draadsteken, Fijne Twill Steunlagen voor duurzame kwaliteit


De eerste klas kwaliteit geborduurde patches die we maken zullen uw verwachtingen overtreffen!

pe2

Voorbeelden van werk voor een aantal van onze klanten.