MX908

Image-Block-1-Image-1-1-1024x752

Real-time bedreigingen. Real-time detectie.

De MX908® is een instrument geschikt voor meerdere missies en wordt gebruikt door elite-hulpverleners en ordehandhavers die chemische, explosieve, prioritaire drugs- en HazMat-operaties over de hele wereld uitvoeren. Detectie van dreigingen op trace-niveau en onderscheidende selectiviteit leveren binnen enkele seconden real-time bruikbare informatie op.

Lage Detectiegrens; Hoe laag is laag?

MX908 detecteert op gevoeligheidsniveaus die vergelijkbaar zijn met ionenmobiliteitsspectrometrie (IMS). MX908 identificeert ook bedreigingen op niveaus die niet veel andere kunnen. De kracht van High-Pressure Mass Spectrometry™ (HPMS) biedt een ongeëvenaarde selectiviteit om nauwkeurig onderscheid te maken tussen prioriteitsbedreigingen en de talloze interferenties die bij andere technologieën tot vals alarm leiden.

MX908-Image-2-2
MX908-Image-3

MX908 doet het labwerk. Kies simpelweg een missie-modus en analyseer het monster. MX908 leidt u door alle noodzakelijke stappen om binnen enkele minuten gemakkelijk interpreteerbare, bruikbare resultaten te krijgen. Getrainde gebruikers kunnen op elk gewenst moment worden bijgestaan met behulp van de Walkthrough-modus.

Het dreigingslandschap zal altijd evolueren. MX908 is ontworpen om mee te evolueren met dit almaar veranderende landschap. Algoritmen en analyses onder de motorkap kunnen direct worden aangepast aan toekomstige bedreigingen zoals nieuwe fentanyl-analogen en andere nieuwe dreigingen met eenvoudige software-updates. Om de voortdurende behoeften van uw missies te ondersteunen!

mx908-image-4
mx908-mission-modes

MX908 Mission Modes

Mission Modes enhance performance using specialized software configurations to optimize operational performance of existing hardware for mission objectives.

Drug Hunter

Drug Hunter is een missiemodus voor het detecteren van drugs zoals: fentanyl en fentanyl-analogen, samen met andere  soorten drugs met hoge prioriteit. Zoals; MDMA, Methamphetamine en Cocaine.

Explosives Hunter

Explosives Hunter is een missiemodus voor het detecteren van prioritaire dreigeingen, van explosieven van militaire en commerciële kwaliteit tot zelfgemaakte explosieven en relevante precursors voor de productie van explosieven en IED’s.

CWA Hunter

CWA Hunter is een missiemodus voor de detectie van Chemical Warfare Agentia (Chemische strijdgassen) voor chemische oorlogsvoering, inclusief real-time kwantificering van het gas.

Resources

Case studies

 

Canadian Decon Aero
Analysis Comparison of Street Fentanyl
MX908 OnePager
MX MissionBrief Aero 2021