MobileDetect

Drugdetectie op uw smartphone

MobileDetect van DetectaChem inc. (Houston, TX) is de volgende generatie Drugs testen. Het is een gepatenteerde, Defensie-afgeleide technologie die slimme apparaten omzet in trace-detectie apparatuur, voor het opsporen van drugs. MobileDetect brengt geavanceerde screeningtechnologie voor wetshandhavers en eerstehulpverleners voor het opsporen van drugs in straat- en distributieverpakkingen, post en pakketten, onderscheppingen en meer!

De MobileDetect-test maakt trace- en bulkdetectie mogelijk met behulp van (goedkope verbruiksartikelen), de geïntegreerde swipe en bewezen colorimetrische reagentia. Bij gebruik met de GRATIS MobileDetect-app is detectie geautomatiseerd, waardoor subjectiviteit en gebruikersinterpretatie wordt geëlimineerd bij het lezen van het detectieresultaat!

Download de MobileDetect App

MobileDetect-testen

MobileDetect Test van DetectaChem brengt indicatieve in-het-veld drugstesten de massa. Deze nieuwe generatie testkits voor verdovende middelen zijn ontworpen om trace- en bulkdetectie mogelijk te maken. Met behulp van de geïntegreerde swipe en bewezen colorimetrische reagentia. De MobileDetect-test is een kosteneffectief en krachtig hulpmiddel voor het opsporen van vermoedelijke Drugs en precursoren. De test kan alleen worden gebruikt of met de MobileDetect-app voor automatische detectie.

MobileDetect Pouch2
MobileDetect-app

Smartphone-detectie

De MobileDetect-app, op zowel iOS als Android, automatiseert het detectieproces van de MobileDetect test. De app voert automatische detectie uit door een foto van de MobileDetect test te maken en de reactie te analyseren die op de swipe heeft plaatsgevonden. De MobileDetect-app brengt het beeld in evenwicht en past zich aan voor variaties in omgevingslicht om een nog betere beslissing te nemen die variantie in interpretatie verwijdert.

Met geautomatiseerde detectie

De MobileDetect-app zorgt direct voor een overzichtelijke PDF-rapportage met afbeeldingen, GPS-locatie, tijd- / datumstempel en meer. Rapporten kunnen rechtstreeks vanaf uw smartphone worden verzonden. MobileDetect wordt gebruikt door Politie, Justitie, Defensie, Brandweer Beveiliging, persoonlijk gebruik en meer. Via de MobileDetect-app hoeft de gebruiker niet naar kleurkaarten te refereren en is detectie niet afhankelijk van individuele waarneming of onderheving aan het risico van menselijk falen

Specifications

TitelBeschrijving
TechnologieGeautomatiseerd colorimetrisch
BemonsteringNiet-zichtbaar (trace) en bulk
MonstertypeGeïntegreerde verwijderbare voor het afnemen van monster of deeltjes
Aanbevolen apparaatNieuwste modellen van Samsung (Android)- of Apple-apparaat met 12 MP camera of beter
App vereistenDe meeste iOS / Android-apparaten worden ondersteund (iOS 8.0 of hoger). Cameraflitser aanbevolen
Rapportage / logboekregistratieTestinformatie opgeslagen in app (notities, afbeeldingen, testdetails, tijdstempels, GPS / kaartlocatie en meer). PDF-rapport genereren. Delen via e-mail, txt, Dropbox, print, drive, enz
Gedetecteerde stoffenFentanyl-analogen, heroïne, opiaten, methamfetamine, cocaïne, synthetische cannabinoïden, THC, ketamine, GHB, LSD, PCP, Paddo’s, efedrine, Schotresidu en meer
UpdatesAlle bibliotheek- en interface-updates zonder kosten

Rescources

Een verscheidenheid aan detectie:

MobileDetect Pouch maakt indicatieve identificatie mogelijk van een groot aantal verdovende middelen en aanverwanten.  Stoffen die door de wetgever zijn aangemerkt als verboden stoffen.

DetectaChem breidt het aanbod van MobileDetect Pouch voortdurend uit om gelijke trend te houden met de veranderende detectiebehoeften van stoffen en drugs op straat. MobileDetect-testen bieden detectie mogelijkeheden voor: