Verdovende middelen

Het drugsprobleem onder ogen zien

Verdovende Middelen die in clandestiene laboratoria worden vervaardigd, over onze grenzen worden gesmokkeld of die voor legitieme medische doeleinden worden gebruikt, vinden nog steeds hun weg naar onze straten. Illegale drugs zijn er in vele vormen, van pure materialen tot mengsels op straat. Het is van cruciaal belang om ze allemaal op laag niveau te detecteren en te identificeren met een minimaal blootstellingsrisico – vooral voor zeer giftige synthetische opioïden.

Bruikbare informatie in de hand

First-Responders, wetshandhavingsfunctionarissen en douanebeambten hebben onmiddellijke en bruikbare informatie nodig over een breed scala aan bekend en onbekend materiaal. MX908® biedt binnen enkele minuten antwoorden bij analyses op de PD, clandestiene en checkpoint-operaties.

Op jacht naar de drugs

Drug Hunter-modus is een MX908-missiemodus die de detectiemogelijkheden voor verdovende middelen zoals fentanyl’s, opioïden, amfetaminen en andere drugs met hoge prioriteit optimaliseert. Geavanceerde voorspellende classificatie-algoritmen ontgrendelen detectiemogelijkheden voor meer dan 2000 fentanyl-typen.

Cocaine