GATE Specialties is de enige officiële dealer in Europa de Smith & Warren badges. De enige echte Amerikaanse badges voor overheidsfunctionarissen! Per stuk te leveren en ontwerpen, en geleverd binnen 4 weken.

GATE Specialties is het enige bedrijf in Europa dat de authentieke Smith & Warren badges levert. Smith & Warren produceert sinds 1925 met trots badges en uniform insignes in hun fabriek in de Verenigde Staten. Elke badge wordt geproduceerd in 3 weken in een technologisch geavanceerde veilige productie fabriek gevestigd in White Plains, NY. Smith & Warren badges kunnen worden ontworpen en geleverd per 1 stuk en zullen geleverd worden binnen 4 weken!

Samen met Smith & Warrens’ creatieve afdeling werken we samen met klanten om een custom badge voor hen te ontwikkelen naar hun exacte specificaties en wensen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een custom zegel/logo of een compleet op maat gemaakte badge, samen nemen wij een idee en maken het realiteit!

Elke badge is driedubbel gecontroleerd op juistheid, uiterlijk en de afwerking. Van de gegraveerde letters tot de afwerking van de achterkant. Elke badge is met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, zorgvuldig geinspecteerd naar de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie. Smith & Warren is de enige badgefabrikant die een levenslange garantie op alle metalen afwerkingen biedt.

Neem een kijkje bij enkele voorbeelden van badges die GATE Specialties heeft ontwikkeld en geleverd.

sw1

Klik hieronder om te beginnen met het ontwerpen en maken van uw eigen Custom Badge!

  • sw4
  • sw3
  • sw2