JOUW WERELDWIJDE BRON
VOOR ALLES WAT JE NODIG HEBT!
HOME WIE ZIJN WIJ PRODUCTEN TRAINING CONTACT


WIE ZIJN WIJ

Specialisten...

Mission Statement
GATE Specialties streeft er naar de belangrijkste leverancier van tactische en specialistische uitrusting en apparatuur te worden. Met dat doel werkt het team van GATE Specialties ijverig om een betrouwbare, betaalbare, one-stop-shop oplossing te bieden voor Politie, Defensie en aanverwante professionals en instanties. GATE Specialties fungeert als een betrouwbare bron van informatie en advies & training over de laatste ontwikkelingen op dit gebied op de Nederlandse markt.

Kennis en expertise
De oprichter en eigenaar van GATE Specialties heeft bijna zeven jaar ervaring in een Service en Ondersteuningseenheid voor nationale overheden, Van waaruit hij dit bedrijf in 2009 part-time. Alwaar hij vanaf medio 2011 full-time is gaan werken in GATE Specialties. Bijna iedereen die voor GATE Specialties werkt heeft een politie of defensie achtergrond. Hierdoor is er hele bijzondere product expertise, de mogelijkheid om zich in de klant te verplaatsen, en passie voor de markt aanwezig.

Kwaliteit
Voor elk product of productlijn, GATE Specialties verzekerd u alleen producten te leveren van de meest gerenommeerde leveranciers met de hoogste kwaliteitsnormen- en standaarden. Wij streven ernaar om alleen de meest innovatieve producten te leveren die op de hedendaagse markt aan onze klanten! Wij leveren u alleen die producten die passen bij onze aanhoudende drive om de belangrijkste leverancier voor onze klanten te worden.

Wat houdt ons bezig
Voor de Benelux region en Zwitserland vertegenwoordigt GATE Specialties de Wedge-it, de ultieme deurklem! De eigenaar van GATE Specialties is gelieerd aan HazmatLINK ltd. uit het Verenigd koninkrijk, en treedt op als Business Development Manager voor de Benelux regio. Dit houdt in het vergaren en verzamelen van relevante informatie over (nieuwe) klanten, het creeren van sales-leads, opvolgactiviteiten ter bevordering van de verkoop, het uitbrengen van een formele offerte en after-sales. Het omvat het evalueren van de zaken en klanten en met deze evaluatie de potentie ten volle benutten, gebruik makend van relevante tools. Ook het ontwerpen en laten produceren van (borduur)emblemen, de zogeheten Patches en badges, is een van de kernactiviteiten van de onderneming geworden. GATE Specialties kan het meeste bekende merk voor tactische kleding en uitrusting leveren; 5.11 Tactical Series. Tevens kan GATE Specialties voor zien in tal van andere goederen en merken, ter illustratie: Trellchem Chemiepakken, FLIR Infrarood camera's, ACD-Airshelters Decontaminatie oplossingen, Delta lederwaren, ICON Protect chemical/tactical overall, Illumiglow producten, Cellebrite producten voor forensische onderzoeken op/naar mobiele telefoons, etc, etc.

Daarnaast kan GATE Specialties voorzien in overheidsspecifieke trainingen verzorgen op het gebied van gevaarlijke stoffen, CBRN terrorisme en drugs(ontmanteling). Door de ervaringen en de genoten specialistische opleidingen van de docenten die deze trainingen kunnen geven, heeft GATE Specialties betrouwbare contacten in diverse netwerken en de mogelijkheid om maatwerk trainingen te geven die worden afgestemd op de werkzaamheden van de cursisten. Derhalve is dus geen enkele cursus hetzelfde en krijgt de cursist de best mogelijke voorbereiding in het veld waar zij werkzaam in zijn.
     GATE Specialties 2011-2017 - All rights reserved   CONTACT SITEMAP OVER ONS