JOUW WERELDWIJDE BRON
VOOR ALLES WAT JE NODIG HEBT!
HOME WIE ZIJN WIJ PRODUCTEN TRAINING CONTACT


TRAINING

Leren...

GATE Specialties kan overheidsspecifieke trainingen verzorgen op het gebied van gevaarlijke stoffen, Chemische, Biologische, Radiologische of Nucleair (CBRN) terrorisme en drugs(ontmanteling). Door de ervaringen en de genoten specialistische opleidingen van de docenten die deze trainingen kunnen geven, heeft GATE Specialties de mogelijkheid om unieke trainingen te verzorgen die op maat en naar wens van de cursisten zijn opgemaakt.

Tijdens deze trainingen en cursussen krijgen de cursisten les van enthousiaste experts en professionals. Gezamenlijk hebben zij meer dan 30 jaar ervaring in de bestrijding van de Nederlandse illegale drugsproductie plaatsen, en de ontmanteling van deze productieplaatsen. Naast de CBRN-terrorismebestrijding activiteiten.
Cursisten wordt geleerd wat men moet doen, maar ook wat men absoluut niet moet doen als men in aanraking komt met illegale drugsproductie laboratoria en dumpingplaatsen. Er wordt niet alleen uitstekend theoretisch les gegeven, maar ook is er mogelijkheid om praktijktraining te volgen in het oefencentrum dat GATE Specialties hiervoor heeft. Waar GATE Specialties de mogelijkheid heeft om u door een waar drugs laboratorium te leiden en u hands-on les te geven. In dit oefencentrum zijn al duizenden cursisten opgeleid, vanuit over de hele wereld vanuit USA tot Japan.


Naast een select aantal standaard awareness cursussen, zijn alle cursussen op maat gemaakt. Het cursusaanbod wordt volledig afgestemd op de werkzaamheden van de cursisten. Derhalve is dus geen enkele cursus hetzelfde! En krijgt de cursist de best mogelijke voorbereiding in het veld waar zij werkzaam in zijn.


Neemt u alstublieft contact met ons op voor informatie over de cursussen, de docenten en/of de trainingslocaties. En ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!     GATE Specialties 2011-2017 - Alle rechten voorbehouden   CONTACT SITEMAP OVER ONS