JOUW WERELDWIJDE BRON
VOOR ALLES WAT JE NODIG HEBT!
HOME WIE ZIJN WIJ PRODUCTEN TRAINING CONTACT


ONZE PRODUCTEN

Zie hier wat wij kunnen leveren...

       
De Wedge-It is wereldwijd een van de meest veelzijdige, draagbare, oersterke, tijdelijke en lichtgewicht oplossing om een (zelfsluitende) deur onder een hoek van 90 graden open te houden. Het is ontworpen voor en door Amerikaanse speciale politie-eenheden. En te gebruiken op 1 van de 3 mogelijke manieren. Vanwege het gebruiksgemak is de Wedge-it ook al in gebruik door tal van andere professies. Sinds 2009 is de Wedge-it door GATE Specialties verkocht aan tal van politie-eenheden, brandweerkorpsen en militairen in de Benelux.
  GATE Specialties is het enige bedrijf in Europa dat de authentieke Smith & Warren badges levert. Smith & Warren produceert sinds 1925 met trots badges en uniform insignes in hun fabriek in de Verenigde Staten. Samen met Smith & Warrens' creatieve afdeling werken we samen met klanten om een custom badge voor hen te ontwikkelen naar hun exacte specificaties en wensen. Elke badge is met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, zorgvuldig geïnspecteerd naar de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie.
  Bij GATE Specialties creëren we uitzonderlijke kwaliteit geborduurde patches, Challenge coins en Pins die gebruikt kunnen worden in een verscheidenheid van toepassingen. We hebben patches voor organisaties, overheden, militaire en Politie eenheden. Deze worden gebruikt voor veel verschillende doelen. Onze producten zijn speciaal gemaakt voor uw individuele behoefte. U kunt kiezen uit praktisch elke vorm, grootte of kleur. Wij kijken er naar uit om samen met u uw unieke patch te maken!
  GATE Specialties levert tevens een wijde diversiteit van customized uitrusing en kleding. GATE Specialties heeft voor diverse overheidseenheden patches en emblemen ontworden en geproduceerd. GATE Specialties heeft tevens de ervaring en mogelijkheid om t-shirts, jassen, poloshirts etc. te customizen. Bij GATE Specialties werken wij zij aan zij met onze klanten om optimaal hun wensen en doelen te bewerkstelligen, die past ij hun bestaande of nieuwe identiteit.
  GATE Specialties voor ziet in tal van andere goederen en merken GATE Specialties heeft een groot netwerk van waardevolle toeleveranciers. Alle merken en producten genoemd op deze website zijn slechts een onderdeel van wat wij kunnen leveren. Als u niet vind op deze website wat u zoek, neem dan contact met ons op. Met enige zekerheid hebben wij dit of kunnen wij dit leveren!
Naar de Wedge-it Naar Smith & Warren Naar Patches, Coins en Pins Naar de CustomGEAR Naar de More...
     GATE Specialties 2011-2017 - Alle rechten voorbehouden   CONTACT SITEMAP OVER ONS